Pyymäen leipomo | Palvelut[Palvelut] [Myyntipaikat] [Konsulenttiaikataulu] [Lounaslista]

Hyvä Konditoria -ketjuun kuuluvan Pyymäen Leipomon valikoima on runsaimmillaan kahdessa omassa kahvilassa. Lounaskahvila Leipurin Kahvila sijaitsee Nuutilankadulla leipomorakennuksen kupeessa. Leipomotuotteiden lisäksi tarjolla on joka arkipäivä maistuva kotiruokalounas vaihtuvalta lounaslistalta. Tyylikkäästä kahvilakulttuurista ja maukkaista tuotteista voi nauttia myös aivan Vammalan keskustassa Onkiniemenkadulla sijaitsevassa Pyymäen Konditoriassa.

Kahvilavalikoimaan kuuluu runsaasti makeita tuotteita kuten Toscawiener, Omenakimara ja erilaiset marja-, hedelmä- ja suklaakakut. Vitriinistä löytyvät aina kauden herkullisimmat leivonnaiset, kahvileivät, pikkusuolaiset sekä tutut leipätuotteet. Pyymäen Leipomon tuoteperheessä riittää valinnanvaraa, sillä erilaisia leivonnaisia valmistetaan yhteensä yli 500.

Pyymäen Leipomon tuotteet leviävät myyntiin myös naapurikuntiin ja maakunnan rajojen ulkopuolelle. Aamuvarhaisella Pyymäen Leipomon uuneissa valmistuu tuhansia leipiä myytäväksi lähialueen marketeissa. Kiertävien konsulenttien laatikoista löytyy myös makeita ja suolaisia tuotteita.